top of page

Hogyan készülj a glamour illetve női portré fotózásra?

Frissítve: 2023. máj. 3.

1. Ha időt és pénzt fektetsz a fotózásba, akkor az első dolog, hogy kipihenten érkezz, ne stresszeld magad és zárd ki a külvilágot! Ez a nap tényleg csak Rólad szól!


Ha először készülnek Rólad ilyen képek, akkor is hidd el, nincs miért izgulni! Mindig minden pózt megmutatok, nem kell attól tartanod, hogy nem vagy profi modell!

A legtöbb Nő még soha nem volt ilyen fotózáson, teljesen természetes, hogy idegesek vagy hogy izgulnak, viszont a legszebb képek csak a "csapatmunka" révén születnek meg!

Fontos, hogy bízz bennem és a sminkesemben!



2. Szánj időt arra, hogy otthon felpróbálod, átválogatod és "teszteled" a ruháidat!

Mindenképpen érdemes átnézni, hogy mi az, amiben kényelmesen érzed Magad, ami nem vág be sehol és amiben nem feszengsz majd a fotózáson.

Olyan ruhákat vagy fehérneműket válassz, amiben jól is érzed magad!! A fotókon látszódni fog, ha zavar valami vagy kényelmetlenül érzed magad a ruhádban! (kifejezetten a fotózásokhoz a stúdióban is lesznek fehérneműk és különböző szexi ruhák, melyek minden fotózás előtt frissen vannak mosva, de természetesen Te is nyugodtan hozhatsz magaddal saját ruhákat!)

(Kifejezetten jól mutat pl. egy hosszú gyöngysor, egy szép selyem vagy csipke köntös)


A fotózásod napján, legyél magabiztos és szexi!


3. Viselj kényelmes ruhát a fotózás előtt! Fontos a kényelmes fehérnemű - amennyiben lehet - felejtsd el a szoros zoknit és az övet! Ne viselj szűk nadrágot vagy bármi mást, ami nyomot hagyhat a bőrödön! Úgy tűnhet, hogy ez egy kis dolog, de a zokni vagy a szűk nadrág nyoma sokáig megmarad a bőrön és ez sajnos a fotókon is látszódni fog. (Tudom, ki lehet retusálni, de egyszerűbb, ha nem is kerülnek oda!)


glamour fotózás budapesti enteriőr stúdióban,
glamour fotózás budapesti stúdióban

4. A fotózás előtti napon illetve a fotózás napján nincs szolizás!!!!

Az utolsó dolog, amit akarsz, hogy úgy néz ki, mint egy szexi sütőtök, vagy hogy többet fizess, mint amennyit a kiválasztott csomagban kell fizetned! Hihetetlen nehéz dolga lesz a sminkesnek is, hogy a kipirosodott bőrt eltüntesse illetve nekem is, hogy kiretusáljam!


5. Nagyon fontos a frissen mosott, szép haj, a szép körmök és a smink is!

Hacsak nem vagy profi sminkes, akkor mindenképpen szükséged lesz egy professzionálisan elkészített sminkre!

A sminket mindig egyénre szabottan készíti el a sminkesem, biztos lehetsz benne, hogy a legszebb arcodat fogja elővarázsolni!


Általam ajánlott sminkesek, akik akár a helyszínen is elkészítik a sminkedet:


Liv Rideg:


Erdősi-Lőrinc Nóra:


Giulia Matta:


glamour vagy akt fotózás budapesti enteriőr stúdióban
glamour fotózás stúdióban


Ha valami különlegeset keresel és már régóta gondolkozol egy ilyen erotikus fotózáson, akkor gyere el és próbáld ki a legjobb élményt, amit minden Nőnek csak ajánlani tudok!

A különböző csomagokról további információ:


https://www.renatagoreczkiphotography.hu/arak


női portré fotózás természetes napfénynél
női portré fotózás







825 megtekintés

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése
bottom of page