top of page

Mi is a glamour fotózás?

Frissítve: 2023. máj. 3.

A glamour (jelentése varázslatos szépség, ragyogás) olyan fényképészeti műfaj, amelynek célja a modell szépségének kiemelt ábrázolása. A stílus gyakran ötvözve használja a sminkelés, fodrászat, retusálás és a világítás technikáit, ezzel is hangsúlyosabbá téve a fotóalany szépségét, és elkendőzve esetleges hibáit. (forrás: wikipédia)


glamour fotózás budapesti stúdióban Ollé Henrietta modellel


A glamour / boudoir fotózás nekem a szépséget jelenti.


Nem a szexualitásról szól, bár többnyire fehérneműben vagy félmeztelenül, (olykor teljesen meztelenül) fotózom a nőket, hanem a szépségről. Arról, hogy a Nőknek megmutassam a belső kisugárzásukat, hogy megmutassam Nekik, mennyire csodálatosak és hogy milyen szépek tudnak lenni,! Hiszem, hogy egyszer mindenkinek ki kellene próbálni egy ilyen fotózást, mert a rengeteg kifogás ellenére is minden Nő gyönyörű, hidd el, hogy Te is az vagy!


Nagyon sokan azt gondolják, hogy "ohhh, rólam nem lehet jó képeket készíteni" , "én nem vagyok modell alkat", "én úgysem tudok így pózolni" stb, stb, aztán az első negyed óra elteltével, amikor megmutatom a gépemben a képeket, már feloldódnak és elkezdenek bízni bennem. Senki sem születik profi modellnek! Ahhoz, hogy valakiről szexi és nőies képek készüljenek nem kell tudnia pózolni, mindig mindenkinek segítek!


Critsey Row fotográfus szerint, a nők nagyjából 90%-a kellemetlenül érzi magát a kamera előtt a kezdetekkor. Idegenkednek attól, hogy megmutassák a testük minden részletét más emberek előtt, főleg hogy mindezt kamerák előtt tegyék. Ez teljesen természetes, hiszen mint Michelle Hayes fotós szerint is, "hacsak nem vagy fehérneműmodell, aki a megélhetésért pózol fél pucéran a kamera előtt, valószínűleg a komfortzónádon kívül esik hasonló cselekvés." A fotózás előrehaladtával azonban a legtöbb nő ellazul és elkezdi kényelmesen érezni magát a kamera előtt, elkezdi élvezni a fotózást.

Ha szeretnéd egy kicsit szexisebbnek érezni magad, ha egy kis önbizalomerősítő löketre van szükséged, ha szeretnéd megmutatni a párodnak, hogy micsoda csodálatos NŐ a kedvese, ha épp szakítás vagy válás után vagy, ha sikerült végre elérned a hőn áhított formádat vagy csak egyszerűen szeretnél Magadról pár igazán szexi és nem hétköznapi fotót, akkor ezt a fotózást Neked találták ki!


Arról, hogy hogyan készülj egy glamour fotózásra itt olvashatsz bővebben!


Ha tetszenek a képeim és Te is ilyen fotókra vágysz, akkor kérj időpontot és biztos lehetsz abban, hogy én megmutatom Neked egy másik arcodat is!


glamour fotózás természetes napfényben
glamour fotózás budapesti stúdióban



boudoir fotózás Budapesten - Ollé Henrietta







5 271 megtekintés

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése
bottom of page