top of page

Mi is a glamour fotózás?

Frissítve: 2022. okt. 7.

A glamour (jelentése varázslatos szépség, ragyogás) olyan fényképészeti műfaj, amelynek célja a modell szépségének kiemelt ábrázolása. A stílus gyakran ötvözve használja a sminkelés, fodrászat, retusálás és a világítás technikáit, ezzel is hangsúlyosabbá téve a fotóalany szépségét, és elkendőzve esetleges hibáit. (forrás: wikipédia)


glamour fotózás budapesti stúdióban

A glamour / boudoir fotózás nekem a szépséget jelenti.


Nem a szexualitásról szól, bár többnyire fehérneműben vagy félmeztelenül, (olykor teljesen meztelenül) fotózom a nőket, hanem a szépségről. Arról, hogy a Nőknek megmutassam a belső kisugárzásukat, hogy megmutassam Nekik, mennyire csodálatosak és hogy milyen szépek tudnak lenni,! Hiszem, hogy egyszer mindenkinek ki kellene próbálni egy ilyen fotózást, mert a rengeteg kifogás ellenére is minden Nő gyönyörű, hidd el, hogy Te is az vagy!


Nagyon sokan azt gondolják, hogy "ohhh, rólam nem lehet jó képeket készíteni" , "én nem vagyok modell alkat", "én úgysem tudok így pózolni" stb, stb, aztán az első negyed óra elteltével, amikor megmutatom a gépemben a képeket, már feloldódnak és elkezdenek bízni bennem. Senki sem születik profi modellnek! Ahhoz, hogy valakiről szexi és nőies képek készüljenek nem kell tudnia pózolni, mindig mindenkinek segítek!


Critsey Row fotográfus szerint, a nők nagyjából 90%-a kellemetlenül érzi magát a kamera előtt a kezdetekkor. Idegenkednek attól, hogy megmutassák a testük minden részletét más emberek előtt, főleg hogy mindezt kamerák előtt tegyék. Ez teljesen természetes, hiszen mint Michelle Hayes fotós szerint is, "hacsak nem vagy fehérneműmodell, aki a megélhetésért pózol fél pucéran a kamera előtt, valószínűleg a komfortzónádon kívül esik hasonló cselekvés." A fotózás előrehaladtával azonban a legtöbb nő ellazul és elkezdi kényelmesen érezni magát a kamera előtt, elkezdi élvezni a fotózást.

Ha szeretnéd egy kicsit szexisebbnek érezni magad, ha egy kis önbizalomerősítő löketre van szükséged, ha szeretnéd megmutatni a párodnak, hogy micsoda csodálatos NŐ a kedvese, ha épp szakítás vagy válás után vagy, ha sikerült végre elérned a hőn áhított formádat vagy csak egyszerűen szeretnél Magadról pár igazán szexi és nem hétköznapi fotót, akkor ezt a fotózást Neked találták ki!


Arról, hogy hogyan készülj egy glamour fotózásra itt olvashatsz bővebben!


Ha tetszenek a képeim és Te is ilyen fotókra vágysz, akkor kérj időpontot és biztos lehetsz abban, hogy én megmutatom Neked egy másik arcodat is!


boudoir fotózás budapesti stúdióban - Major Evelin

boudoir fotózás Budapesten - Ollé Henrietta







3 671 megtekintés

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése
bottom of page