top of page
 • Hogyan tudok jelentkezni a fotózásra?
  Fotózásra jelentkezni a "Kapcsolat" menü alatt a formanyomtatvány kitöltésével, vagy a goreczki_renata@hotmail.com email címen lehet.
 • Melyik stúdióban lesz a fotózás?
  Több budapesti stúdióban is fotózok, amelyik Neked a legjobban tetszik, ott készítjük a képeket! Az alábbi helyszínek közül lehet választani: Installáció Stúdió: https://installacio.com/ White Light Stúdió: https://installacio.com/white-light/ Studio Madison:: https://studiomadison.hu/ Nordix Stúdió: https://nordix-rooms.hu/
 • Sminkest/fodrászt kérhetek a fotózáshoz?
  Igen! Sőt! Szerintem egy profi szakember által készített smink és frizura elengedhetetlen a fotózáshoz! Hacsak nem vagy sminkes, én mindenképpen ajánlom, hogy bízd magad profi makeup artist-ra! Sminkes kollégáimmal mindig azon vagyunk, hogy Mindenkiből a maximumot hozzuk ki! Akikkel együtt dolgozom: Liv Rideg https://www.instagram.com/livridegofficial/ Giulia Matta: https://www.instagram.com/giuliammakeup/ Erdősi-Lőrinc Nóra: https://www.instagram.com/egykismakeup/ Gajárszki-Mészáros Délia: https://www.instagram.com/delia_makeupandhair/
 • Hogyan illetve mikor kell fizetni a fotózásért?
  A bejelentkezés és az időpont lefixálása után 30.000, Ft foglalót kérünk, melyről számlát állítunk ki. A foglalót, a számla kiállítása után, az alábbi számlaszámra kérjük befizetni/átutalni: Bank neve, számlaszáma: Raiffeisen Bank - 12010721-01456544-00100008 Számlatulajdonos: Monin Art Cafe Kft. 1071 Budapest, Lövölde tér 2/a. Adószám: 24987305-1-42 Kérlek, csak akkor utalj, ha megkaptad a díjbekérő e-számlát! A fotózás 5 nappal a kiválasztott időpont előtt mondható le email-ben (goreczki_renata@hotmail.com), vagy telefonon a +36205195918-as telefonszámon, ellenkező esetben a lemondás érvénytelen. Amennyiben a fotózáshoz stúdió is volt foglalva, úgy az időpont módosításánál a stúdió szabályzata az irányadó, vagyis a foglaló teljes mértékben elveszik. A retusált képeket csak akkor küldöm át, ha a megrendelt fotózás teljes összege kifizetésre került! A foglalóra vonatkozó jogi szabályozást a 2013. évi V. Polgári Törvénykönyv tartalmazza, mely akként rendelkezik, hogy a másik félnek fizetett pénzt akkor lehet foglalónak tekinteni, ha annak fizetésére a kötelezettségvállalás megerősítéseként kerül sor.
 • Hogyan kapom meg a képeket?
  A képeket mindig online tárhelyen keresztül, eredeti méretben, jpeg formátumban adom át. A képek az online tárhelyen 2 hónapig, nálam 3 évig lesznek elérhetőek.
bottom of page