top of page

Ultra Glam – A női szépség színei

Frissítve: febr. 5.

A napokban egy különleges fotózáson vehettem rész, összesen 6 ország 12 modellje, köztük Rea Milla, a 2022-es Fashion Awards Hungary győztese, Balogh Eleni, a 2019-es Miss Balaton győztese, Nagypál Krisztina, a Miss World Hungary 2019-es első helyezettje és Hamikus Renáta influenszer modell is csatlakozott a Magyarországon egyedülálló projekthez, hogy bemutathassák a nőiség ezer arcát és színeit.

A projekt megálmodója Liv Rideg sminkes volt, akivel munkáim során én is nagyon sokat dolgozom együtt. A modelleket komoly szakmai csapat segítette, az esemény ruháihoz például Nina Rajak, szerb luxus márka darabjait használhatta fel Bráz Noémi stylist.


Ennek a fantasztikus koncepciónak a lényege az volt, hogy minden nézőpont és felfogás más, de a szépség egy közös pont lehet valamennyi nő esetében. A külső szépség egy szubjektív dolog. Az, hogy ki, mit talál szépnek, az hogy nekünk valaki szép, lehet, hogy más valaki számára nem is vonzó. Éppen ezért fontos, hogy elkerüljük az általánosításokat az egyes nemzetekből, régiókból származó emberek megjelenéséről.

glamour fotózás, ultra glam 2024, Liv Rideg, Rea Milla, Balogh Eleni, Hamikus Renáta, Nagypál Krisztina, Goreczki Renáta, fashion fotózás,

A különböző nemzetiségű, bőrszínű, szépség-típusú modelleket 21 főből álló sminkes-fodrász csapat készítette fel. Több fotós is részt vett a projektben, köztük Liv mellett a koncepció másik megálmodója Balogh József is.

Nagyon sok gyönyörű kép és fashion videó is készült a projektről, ezek közül néhány az én modell és werk fotóimból:





Balogh Eleni, ultraglam, fashion fotózás, goreczki renáta,
Balogh Eleni, ultraglam, fashion fotózás, goreczki renáta,


Hamikus Reni, ultraglam, fashion fotózás, goreczki renáta,
Hamikus Reni, ultraglam, fashion fotózás, goreczki renáta,


Sophie, ultraglam, női szépség, divatfotózás, Liv Rideg, Goreczki Renáta, női portré fotózás
Sophie, divat fotózás, ultraglam, Goreczki Renáta, Liv Rideg,



Werk képek:















182 megtekintés

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése
bottom of page