top of page

Romantikus glamour fotózás

Frissítve: 2022. okt. 7.

glamour fotózás, romantikus, érzéki fotózás, boudoir fotózás,

Japánban a cseresznye virágok szimbolizálják az élet átmenetét, amely a buddhizmus egyik fő témája. A cseresznyefa rövid, de ragyogó virágzási szezonjáról ismert, természetes folyamatról, amely metaforikusan leírja az emberi életet.

Idehaza is egyre népszerűbb az úgynevezett Sakura ünnep, melyet minden évben megrendeznek az ELTE Füvészkertben is. (az idei évben április 6-7.!!)


sakura ünnep, cseresznyefa virágzás,

A sakura szó a cseresznyefát és annak virágát jelenti, ami Japán nem hivatalos nemzeti virága. Évszázadok óta ünnepként tartják számon, mikor tavasszal elborítja a fákat a hófehér vagy világos rózsaszínű sziromtenger. Japánban több tucat cseresznyefajta van, de a többségük csak pár napig virágzik. A japánok sakura időszakát kiemelt eseményként kezelik, ez az ún. hanami. Szótár szerint a hanami annyit tesz, virágnézés, de általában csak a cseresznyére értik. A hanami egyszerű tevékenység: leülünk egy fa alá, és simán csak élvezzük a rengeteg virág látványát, kikapcsolódunk, pihenünk.


Sajnos a szabadtéri glamour vagy boudoir fotózásokat elég nehéz megoldani, de ettől függetlenül a stúdióban is csodálatos tavaszi, rózsaszín álomfotózásokat készíthetünk!


Ha javíthatatlanul romantikus vagy és Téged is elvarázsol a tavasz illata, akkor most a legérzékibb, legnőiesebb oldaladat mutathatod meg!


női portré fotózás, női fotózás, glamour fotózás, ollé henrietta,



Elegáns, érzéki és romantikus fotózás budapesti stúdióban!

További információ és időpont kérése:


glamour fotózás, boudoir fotózás, ollé heni, érzéki nő, önbizalom erősítés, női fotózás,

glamour fotózás, női fotózás, női portré, boudoir fotózás,

glamour fotózás, női fotózás, érzéki nő, cseresznyevirágzás, női fotós,

Modell: Ollé Henriett

Smink és frizura: Erdősi-Lőrinc Nóra - egykismakeup

645 megtekintés

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése
bottom of page