top of page

Tájékoztató a kismama fotózásról

Frissítve: 2022. okt. 7.

Egy nő életében talán az egyik legcsodálatosabb időszak a várandósság időszaka! Az anyaság csodája, hiszen az anyaság nem akkor kezdődik, amikor megszületik a kisbaba, hanem amikor az a bizonyos két csík megjelenik.

Kismama fotózás budapesti stúdióban
Kismama fotózás

A legmeghatóbb pillanatok közé tartozik, amikor először hallod meg a kicsi szívhangját az ultrahangon, vagy amikor először rúg a gyermeked a pocakodban. A legtöbb nő úgy emlékszik vissza a gyermekvárásra, mint élete legszebb időszakára. A kismama fotózás pedig segít megörökíteni ezeket az egyedi és megismételhetetlen pillanatokat!

Sok kismama ezek ellenére sem érzi szépnek magát, feszélyezheti őket a testükben végbemenő sok-sok változás. A fotózás során éppen ezért mindig odafigyelek arra, hogy a leendő anyuka jól érezze magát, érezze azt, hogy ez a nap csak Róla szól!


A kismama fotózásra a legideálisabb időszak a 7. 8. hónap, hiszen ilyenkor már a pocak is szépen látszódik és még nem annyira megterhelő a fotózás.

A fotózásokhoz én mindenképpen kérek váltás fehérneműt, legyen fekete, fehér, és ha lehet testszínű is, hiszen a különböző anyagokban, ruhákban átüthet a fehérnemű színe.

Sok kismamát fotózok úgy is, hogy csak különböző anyagokkal tekerem be őket, ezért célszerű olyan fehérneműt hozni, ami szépen mutat a képeken is!

Ha már van, akkor kérnék ultrahangfelvételt, babakönyvet, kiscipőt, amiket kellékként használhatunk a fotózáshoz.

A frissen mosott szép haj, és a smink elengedhetetlen! Sokan mondják, hogy a photoshop mindent megold! Sajnos ez így, ebben a formában nem igaz! Én szeretem a természetes, szép képeket, ezért nem is szoktam “agyon retusálni” a fotókat; szeretem, ha a valóság látszódik a felvételeken!


Ha tetszenek a képeim és szeretnéd Te is megörökíteni a várandóság időszakát, ha szeretnél pár profi képet erről az időszakról, akkor gyere el és tapasztald meg, milyen az, amikor egy nap csak Rólad/Rólatok szól!

Profi sminkesemmel, exkluzív környezetben várunk Téged!


A stúdióról az alábbi linken találsz képeket:

http://www.ndustrialstudios.com/hu/


73 megtekintés

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése
bottom of page