top of page

Tájékoztató a kismama fotózásról

Frissítve: máj. 3.

Egy nő életében talán az egyik legcsodálatosabb időszak a várandósság időszaka. Az anyaság csodája, ami nem akkor kezdődik, amikor megszületik a kisbaba, hanem amikor az a bizonyos két csík megjelenik.


kismama fotózás, kismama, pocakos fotózás, maternity photography
Kismama fotózás stúdióban

A legmeghatóbb pillanatok közé tartozik, amikor először hallod meg a kicsi szívhangját az ultrahangon, vagy amikor először rúg a gyermeked a pocakodban. A legtöbb nő úgy emlékszik vissza a gyermekvárásra, mint élete legszebb időszakára. A kismama fotózás pedig segít megörökíteni ezeket az egyedi és megismételhetetlen pillanatokat!

Sok kismama ezek ellenére sem érzi magát szépnek , feszélyezheti őket a testükben végbemenő sok-sok változás. A fotózás során éppen ezért mindig odafigyelek arra, hogy a leendő anyuka jól érezze magát, érezze azt, hogy ez a nap csak Róla szól!


A kismama fotózásra a legideálisabb időszak a 7. 8. hónap, hiszen ilyenkor már a pocak is szépen látszódik és még nem annyira megterhelő a fotózás.

A fotózásokhoz én mindenképpen kérek váltás fehérneműt, legyen fekete, fehér, és ha lehet testszínű is.

Én leginkább a minimalista, letisztult stílust szeretem, amikor nem öltöztetem díszes ruhákba a kismamákat, és nem a bútorokon vagy helyszínen van a lényeg.kismama fotózás, minimalista fotózás, nude maternity photography,
kismama fotózás stúdióban

Ha már van, akkor kérnék ultrahangfelvételt, babakönyvet, kiscipőt, amiket kellékként használhatunk a fotózáshoz.

A frissen mosott szép haj, és a smink elengedhetetlen! Sokan mondják, hogy a photoshop mindent megold! Sajnos ez így, ebben a formában nem igaz! Én szeretem a természetes, szép képeket, ezért nem is szoktam “agyon retusálni” a fotókat; szeretem, ha a valóság látszódik a felvételeken!


Ha tetszenek a képeim és szeretnéd Te is megörökíteni a várandóság időszakát, ha szeretnél pár profi képet erről az időszakról, akkor gyere el és tapasztald meg, milyen az, amikor egy nap csak Rólad/Rólatok szól!

Profi sminkesemmel, exkluzív környezetben várunk Téged!


#kismamafotózás #kismama #pocakosfotózás78 megtekintés

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése
bottom of page