top of page

Tájékoztató a kismama fotózásról

Frissítve: jan. 15.

Egy nő életében talán az egyik legcsodálatosabb időszak a várandósság időszaka. Az anyaság csodája, ami nem akkor kezdődik, amikor megszületik a kisbaba, hanem amikor az a bizonyos két csík megjelenik.


kismama fotózás, kismama, pocakos fotózás, maternity photography
Kismama fotózás stúdióban

A legmeghatóbb pillanatok közé tartozik, amikor először hallod meg a kicsi szívhangját az ultrahangon, vagy amikor először rúg a gyermeked a pocakodban. A legtöbb nő úgy emlékszik vissza a gyermekvárásra, mint élete legszebb időszakára. A kismama fotózás pedig segít megörökíteni ezeket az egyedi és megismételhetetlen pillanatokat!

Sok kismama ezek ellenére sem érzi magát szépnek , feszélyezheti őket a testükben végbemenő sok-sok változás. A fotózás során éppen ezért mindig odafigyelek arra, hogy a leendő anyuka jól érezze magát, érezze azt, hogy ez a nap csak Róla szól!


A kismama fotózásra a legideálisabb időszak a 7. 8. hónap, hiszen ilyenkor már a pocak is szépen látszódik és még nem annyira megterhelő a fotózás.

A fotózásokhoz mindenképpen kérnék váltás fehérneműt (fekete, fehér), és testszínűt is. Melltartóból mindenképpen kérnék olyat, ami pánt nélküli.

Én leginkább a minimalista, letisztult stílust szeretem, amikor nem öltöztetem díszes ruhákba a kismamákat, és nem a bútorokon vagy helyszínen van a fókusz.kismama fotózás, minimalista fotózás, nude maternity photography,
kismama fotózás stúdióban

A frissen mosott szép haj, és a smink elengedhetetlen! Sokan gondolják, hogy a "photoshop mindent megold!", de sajnos ez így, ebben a formában nem igaz! Én szeretem a természetes, szép képeket, ezért nem is szoktam “agyon retusálni” a fotókat, viszont a professzionálisan elkészített sminkhez ragaszkodom! Egy szépen és igényesen elkészített smink nagyon sokat számít, enélkül én nem vállalom a fotózást.

Elsősorban az alábbi sminkeseket ajánlom: (én velük szeretek együtt dolgozni)


Liv Rideg


Giulia Matta:


Erdősi-Lőrinc Nóra:kismama fotózás, pocakos fotózás, kismama, család, fehérneműs kismama fotózáskismama fotózás, akt kismama fotózás, művészi kismama fotózás,


kismama fotózás, pocakos fotózás, páros kismama fotózás,


Ha tetszenek a képeim és szeretnéd Te is megörökíteni a várandóság időszakát, ha szeretnél pár profi képet erről az időszakról, akkor gyere el és tapasztald meg, milyen az, amikor egy nap csak Rólad/Rólatok szól!

Profi sminkesemmel, exkluzív környezetben várunk Téged!
81 megtekintés

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése
bottom of page