top of page

Fotózással egybekötött séták Budapesten és környékén

Frissítve: 2019. márc. 1.


Most, hogy végre közeledik a tavasz, már szívesebben mozdulunk ki a szabadba és ismét eljön az ideje a szabadtéri fotózásoknak, a belvárosi, fotózással egybekötött sétáknak. Én nagyon szeretem az ilyen fotózásokat, hiszen sokkal lazább a hangulata, mint egy stúdiónak. Természetesen nemcsak a belvárosban lehet szabadtéri képeket készíteni, de az ilyen fotózásoknak én valahogy sokkal jobban szeretem a hangulatát.

szabadtéri fotózás, fotózás Budapest belvárosában, jegyes fotózás, páros fotózás, Irina Nedyalkova, Diana Galle, Bazilika, portré fotózás,

Hihetetlenül boldog vagyok, hogy egy évvel ezelőtt részt vehettem egy két napos mesterképzésen, melyet Irina Nedyalkova (orosz fotóművész) tartott Budapesten. A mai napig lenyűgöz a képeivel és azt hiszem, Irina által szerettem bele az ilyen típusú fotózásokba, abba, hogy hogyan is készíthetünk az utcán is csodálatos képeket.


jegyes fotózás, szabadtéri fotózás Budapesten, páros fotózás, családi fotózás, portré fotózás, Diana Galle,

szabadtéri fotózás Budapesten, jegyes fotózás, páros fotózás, Irina Nedyalkova, Diana Galle,

szabadtéri fotózás, retro kamera, női portré fotózás, női fotós, Irina Nedyalkova, Diana Galle,

Sokan azt hiszik, hogy egy budapesti városnézés csak a turistáknak lehet érdekes!

A mindennapi rohanásban viszont észre sem vesszük, hogy mi minden mellett haladunk el.

A világ egyik legszebb fekvésű városát a Duna hatalmas folyama szeli ketté és osztja a hegyes-völgyes Budára és a síkvidéki Pestre. Gyönyörű helyszíneket találni a belvárosban is, a budai és a pesti oldalon is egyaránt.

A belvárosi fotózásaim egyik kedvenc helye (és sokszor kiindulópontja is) a Szent István tér. Itt található a Szent István-Bazilika a főváros első, az ország második legnagyobb temploma, harangjánál sincs nagyobb hazánkban. A kupolába azoknak is érdemes ellátogatni, akiket a klasszikus koncertek nem hoznak lázba, mert innen, a bazilika tetejéről káprázatos látványban lesz részük.

Diana és Daniel sorozata is itt, a Bazilika környékén készült. Az idő sajnos nem volt a legtökéletesebb, de azt hiszem, ebből a fotókon semmi sem látszódik!

Az Ő fotózásuk a sokak által kedvelt vintage témára épült, a ruházat, a kiegészítők mind ehhez kapcsolódtak. (A vintage biciklikért köszönet a vintagebringa.hu -nak.)


Ha szeretnél egy különleges fotósorozatot, ha szeretnéd meglepni párodat egy szabadtéri közös fotózással, akkor kérj árajánlatot az alábbi linkre kattintva:

https://www.renatagoreczkiphotography.hu/contact


Azoknak az Uraknak, akik még nem kérték meg Kedvesük kezét, csak mellékesen említeném meg, hogy egy ilyen fotózás remek alkalom lehet erre!

A fotózás alatt velem nem is kell foglalkozni! Csak egymásra figyeljetek, mintha csak egy romantikus sétára indulnátok!



eljegyzés, szabadtéri fotózás, jegyes fotózás, budapesti fotózás,

szabadtéri fotózás Budapesten, jegyes fotózás, fotózás a belvárosban, Irina Nedyalkova, Diana Galle,

jegyes fotózás, jegyes, szerelmes, love story, fotózás budapest belvárosában, szabadtéri fotózás,


214 megtekintés

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése
bottom of page