top of page

A változásokról

Frissítve: 2019. febr. 20.

Valamikor még 7 évvel ezelőtt, amikor elkezdtem komolyabban is foglalkozni a fotózással, úgy hittem, hogy csakis - kizárólag - újszülött babákkal szeretnék majd foglalkozni, hogy csak Őket szeretném majd fotózni. Több iskolát is elvégeztem, nagyon sok olyan képzésen részt vettem, ami csak a babákról szól, hogy hogyan is kell velük foglalkozni, hogy hogyan kell tartani, pózoltatni és fotózni Őket. Édesanyaként volt tapasztalatom, de a fotózásnál azért ez másképp van. Meg kellett tanulnom, hogy melyek azok a pózok, amiket kellő tapasztalattal és figyelemmel lehet csak megcsinálni és mik azok, amikhez esetleg segítség is kell. Imádtam minden pillanatát és el sem tudtam képzelni, hogy mással foglalkozzak.

Babafotózás otthon
Újszülött fotózás otthon

Aztán valahogy elmúlt ez az érzés...

Nagyon nagy szerelem volt, de úgy mint mindenki, én is változok.

A szerelem elmúlt és az évek alatt lassan rájöttem, hogy sokkal jobban élvezem a kismama és beauty / glamour fotózásokat, a női portrékat, a nők szépségének a megmutatását.


Női portré fotózása női fotóssal
női portré fotózása

Egy jó ideje már, hogy elkezdtem a fotózásaim összetételét megváltoztatni, elkészítettem az új weboldalamat (amire nagyon büszke vagyok, mert teljesen egyedül csináltam) és folyamatosan képzem magam, hiszen ennek a stílusnak is megvannak a maga apró kis titkai.

30 megtekintés

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése
bottom of page